Conferinta de Risc de Tara COFACE 2016 – 18 Oct 2016

Published by Eugen Coanda on

Conferinta de Risc de Tara Coface 2016, ajunsă la cea de a XII-a ediție, constituie un catalizator de idei și dezbateri pentru comunitățile de afaceri din România. Ea își propune să facă un bilanț al anului trecut, să dezbată tendințele macroeconomice majore la nivel mondial și european care modelează economia lumii și analizează principalele probleme ale României, alături de adoptarea unei strategii de pentru un mediu de afaceri sustenabil.

De-a lungul anilor, conferința a devenit un eveniment de referință, experimentând o creștere accelerată din punctul de vedere al invitaților și participanților, reprezentanți de prim rang ai mediului de afaceri autohton și internațional.

Conferința va fi structurată în două sesiuni, pe parcursul unei zile.
În cadrul primei dintre acestea, se vor dezbate implicațiile riscurilor economice globale în țările emergente și dezvoltate, dar și care sunt principalele tendințe care modelează economia astăzi.
Invitații acestei sesiuni sunt academicieni, experți în macroeconomie și risc de țară.
Această dezbatere va fi urmată de o masă rotundă, unde economiștii șefi ai principalelor instituții bancare se vor concentra asupra politicilor și strategiilor unui mediu economic sustenabil in România.

Mai multe detalii despre conferință, cât și posibilitatea de înregistrare, găsiți pe website-ul evenimentului.

inEvent.ro este partener strategic Coface în organizarea Conferinței, ocupându-ne de vizibilitatea în online și administrarea înregistrărilor la eveniment.

Punem la dispoziție tool-urile necesare pentru crearea unei identități online a Conferinței de Risc de Țară 2016, printr-un website dedicat și automatizăm tot procesul de administrare a înregistrărilor la eveniment.

Reducem toată activitatea organizatorului la un singur click, de la preluarea datelor participanților până la furnizarea biletului și managementul accesului la eveniment.

Share this:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.