Conferinta de Risc de Tara COFACE 2017 – 24 Mai 2017

Published by Eugen Coanda on

Coface organizează, la Hotel JW Marriott Bucuresti, cea de-a XIII-a ediție a Conferinței de Risc de Țară, ocazie cu care experți de prim rang din domeniul economic și de business vor dezbate teme fierbinți ale momentului: viitorul economic al Uniunii Europene, România în contextul incertitudinilor privind viitorul Uniunii Europene, tendințele economice la nivel local, strategii și politici pentru un mediu de afaceri sănătos.

Evenimentul, devenit unul de tradiție și de referință pentru comunitatea de business din România, se adresează reprezentanților de prim rang din mediul de afaceri intern și internațional.

CONFERINȚA ESTE STRUCTURATĂ ÎN DOUĂ SESIUNI, PE PARCURSUL UNEI ZILE.

În cadrul primei sesiuni, se vor dezbate implicațiile riscurilor economice globale în țările emergente și dezvoltate și principalele tendințe care modelează economia astăzi. Invitații acestei sesiuni sunt experți în macroeconomie și risc de țară.

Cea de-a doua sesiune a Conferinței este structurată sub forma unei dezbateri, iar tema o reprezintă strategiile și politicile potrivite pentru un mediu de business sustenabil în România.

Mai multe detalii despre conferință, cât și posibilitatea de înregistrare, găsiți pe website-ul evenimentului.

 

inEvent.ro este partener strategic Coface în organizarea Conferinței de Risc de Țară, ocupându-ne de vizibilitatea în online și administrarea înregistrărilor la eveniment.

Punem la dispoziție tool-urile necesare pentru crearea unei identități online a Conferinței de Risc de Țară 2017, printr-un website dedicat și automatizăm tot procesul de administrare a înregistrărilor la eveniment.

Reducem toată activitatea organizatorului la un singur click, de la preluarea datelor participanților până la furnizarea biletului și managementul accesului la eveniment.

Share this:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.