Conferinta de Risc de tara COFACE 2018 – 9 Mai 2018

Published by Eugen Coanda on

Evenimentul, organizat de Coface România, în parteneriat cu Ziarul Financiar pe 9 Mai, la Hotel JW Marriott Bucuresti, va reuni aproximativ 400 de participanți, experți în riscul de țară, specialiști din domeniul academic, bancar, precum și investitori români și străini.

Structurat într-un eveniment de o jumatate de zi, Conferința de Risc de Țară își propune să acopere toate aspectele majore ale provocărilor macroeconomice prezente și ale mediului de afaceri regional, concentrându-se pe Europa Centrala și de Est și România. Subiectele de discuție oferă publicului o perspectivă largă asupra riscurilor cheie, care afectează afacerile și oferă concluzii utile în stabilirea strategiilor pentru anul următor. 

Invitatul principal al evenimentului, Tomáš SEDLÁČEK, Economist Sef al Czech Commercial Bank, Lector, Charles University, Autor al bestseller-ului “Economia Binelui si a Raului” (2011), va dezbate live, cu Claudiu PANDARU, Jurnalist & Fondator, republica.ro – Economia Europei în era turbulențelor politice.

Cea de-a doua sesiune, „Antreprenor made in Romania” se va axa pe provocările din mediul financiar. Vor dezbate Rucsandra HUREZEANU, CEO, Ivatherm, Andrei BOTESCU, Fondator, Atelierele Pegas, Eugen BANCIU, CEO, Siepcofar.

inEvent.ro este partener strategic Coface în organizarea Conferinței de Risc de Țară, ocupându-ne de vizibilitatea în online și administrarea înregistrărilor la eveniment.

Punem la dispoziție tool-urile necesare pentru crearea unei identități online a Conferinței de Risc de Țară 2017, printr-un website dedicat și automatizăm tot procesul de administrare a înregistrărilor la eveniment.

Reducem toată activitatea organizatorului la un singur click, de la preluarea datelor participanților până la furnizarea biletului și managementul accesului la eveniment.

Share this:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.