Conferinta de Risc de Tara COFACE 2019 – 28 Mai 2019

Published by Eugen Coanda on

Coface România împreună cu Ziarul Financiar și CCIFER organizează, pe 28 Mai, cea de-a XV-a ediție a Conferinței de Risc de Țară, la Hotel JW Marriott, București.

Cu o structură care se întinde pe o jumatate de zi, Conferința își propune să acopere toate aspectele majore ale provocărilor macroeconomice prezente și ale mediului de afaceri regional, concentrându-se pe Europa Centrala și de Est și România. Subiectele de discuție oferă publicului o perspectivă largă asupra riscurilor cheie, care afectează afacerile și oferă concluzii utile în stabilirea strategiilor pentru anul urmator.

Statutul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente de afaceri din România a cunoscut o creștere accelerată de la o ediție la alta, în ceea ce privește specialiștii care au participat la eveniment și reprezentativitatea mediului de afaceri.

Invitatul special al acestei ediții este David GOODHART, autor al bestseller-ului “Drumul spre undeva: Triburile noi care alcătuiesc politica britanică”, Jurnalist si Head of the Demography Unit, Policy Exchange Think Tank.

Temele care vor fi dezbatute în cadrul evenimentului sunt principalele tendințe care modelează economia regională, protecționismul și influența asupra economiei globale și a țărilor emergente, impactul companiilor mari în mediul de afaceri din România.

inEvent.ro este partener strategic Coface în organizarea Conferinței de Risc de Țară, ocupându-ne de vizibilitatea în online și administrarea înregistrărilor la eveniment.

Punem la dispoziție tool-urile necesare pentru crearea unei identități online a Conferinței de Risc de Țară 2017, printr-un website dedicat și automatizăm tot procesul de administrare a înregistrărilor la eveniment.

Reducem toată activitatea organizatorului la un singur click, de la preluarea datelor participanților până la furnizarea biletului și managementul accesului la eveniment.

Share this:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.