De ce am creat inEvent.ro?

Published by Eugen Coanda on

Răspunsul este simplu:

pentru că ai nevoie!

Interested yet? Hai să vedem de ce spun că ai nevoie.
Organizarea unui eveniment business presupune implicarea unei întregi echipe pentru a acoperi toate detaliile. Și sunt muuulte detalii.

Suntem în 2015, dacă nu ești în online, nu exiști. Drept urmare, ai nevoie de un Website de Prezentare pentru eveniment. Ce presupune asta? Păi, în primul rând un domeniu în online. În al doilea rând, o găzduire pentru domeniul respectiv. Mai departe ai nevoie de un website pus pe domeniul respectiv, adică de un webdesigner cel puțin, care să știe să instaleze și să configureze un CMS (Content Management System). Webdesigner-ul trebuie să fie la dispoziția ta pentru a schimba oricând o culoare sau alinierea unui text care nu pică perfect în concordanță cu identitatea corporate a companiei.

Până aici te regăsești?

Pe website-ul de prezentare trebuie să ai content. Cea mai importantă zonă din acest website este Formularul de Înregistrare, fiindcă acela monetizează efortul tău. Prezinți o agendă a evenimentului, descrii speakerii și subiectele principale de discuție și dai detalii despre locație și oră. Dar, pentru ca oamenii să vină la evenimentul tău, trebuie să vinzi bilete. Și când vine vorba de bani, lucrurile se complică. Poți face asta the hard way, cu o încărcare mare din punct de vedere operațional și comunicare cu participantul, sau folosind unelte de automatizare a întregului proces de management al evenimentului. Și când zic automatizare, vreau să spun configurează-la-început-și-nu-mai-faci-nimic-până-la-sfârșit. Povestim mai multe despre asta mai încolo.

Cum ți se pare? Ai stat vreodată cu 10 excel-uri deschise în același timp, print în PDF la oferte, proforme și facturi, 20 de e-mailuri deschise cu cerințe de la clienți, atât de multe de nu mai știai cine/ce/cum? Fiindcă asta se întâmplă când ai pe website texte precum “Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactați” sau “Pentru mai mulți participanți înscriși vă rugăm să ne contactați pentru un discount de grup“.

Și nu s-a terminat încă.

Condițiile se schimbă pe măsură ce se trece din Early Bird în Standard, un speaker anulează și consultantul de la firma organizatoare nu îți răspunde la telefon pentru a schimba Agenda, webdesigner-ul nu are timp să editeze banner-ul de pe site, managementul cere rapoare constant cu câți participanți s-au înscris și ce venituri aveți până acum din bilete. Tu nu mai faci față la excel-urile și email-urile deschise și ajungi să trimiți facturi și bilete greșite. Participanții se agită, managementul pune presiune, consultantul cedează psihic la atâtea schimbări, tu stai până noaptea târziu la birou fiindcă evenimentul ăsta nu se va organiza singur, nu? Sounds familiar?

Cu ce te poate ajuta inEvent.ro?

Cu o serie de unelte care automatizează tot procesul de înregistrare a participanților la eveniment.
Pe platforma inEvent.ro:

  • poți crea un website de prezentare. Controlul conținutului website-ului este 100% la tine. Fără intermediari, fără webdesigneri, fără programatori. What you see is what you get! Cu ajutorul unui editor de text configurezi fiecare meniu de pe website și adaugi elemente vizuale specifice, toate în conformitate cu identitatea corporate. Website-ul este găzduit pe www.inevent.ro iar URL-ul este editabil de către organizator.
    Aspectul este: www.inevent.ro/nume-eveniment.
  • poți configura formularul de înregistrare cu categorii de bilete. Categoriile de bilete sunt activate/ dezactivate cu un singur click direct din platformă și prețurile sunt editabile în orice moment și active instant.
  • poți defini diverse tipuri de reduceri, care se aplică automat în formularul de înregistrare, în funcție de setările din platformă. Diversitatea reducerilor oferă o flexibilitate ce asigură 100% toate nevoile în materie de promoții. Avem discount-uri cantitative, adică posibilitatea de a defini din platformă ce reducere se aplică atunci când doresc să se înscrie mai multe persoane. Reducerile pe bază de coduri promoționale sunt configurabile de tip procent sau în sumă fixă, cu parametrii de număr de utilizări și număr de participanți în aceeași înscriere. Multele ore de dezvoltare și Quality Assurance ne fac să spunem că nu există situație pe care să nu o acoperim cu funcțiile de reduceri ale platformei.
  • poți trimite proforme, facturi și bilete de acces generate automat în format PDF pe baza informațiilor din baza de date. În plus, template-urile sunt personalizate cu logo-ul organizatorului, pentru a păstra identitatea companiei. Pe parcursul procesului de înregistrare, PDF-urile pentru proforme, facturi și biletele de acces se generează cu un singur click și se trimit automat pe e-mail participanților. Conținutul de tip text al mesajelor trimise automat este complet editabil de către organizator.
  • ai posibilitatea de a crea campanii de e-mail pentru o mai bună promovare a evenimentului. Emailurile folosesc un template standard, baza de date aparține organizatorului. E-mailurile se pot personaliza prin utilizarea unor câmpuri dinamice corelate cu baza de date.
  • din punct de vedere administrativ, poți face export în CSV și PDF la toate informațiile din listele specifice (ex: facturi, participanți) sau poți face un export general la toată baza de date cu scopul de a te ajuta să creezi rapoarte și statistici pentru prezentări către stakeholderi.

Ce părere ai? Pe lângă toate funcționalitățile de mai sus, care te ajută să administrezi un eveniment fără dureri de cap, îți mai spunem un lucru: totul se poate personaliza. Ne adaptăm la nevoile tale specifice și, dacă nu avem funcționalitatea pe care ți-o dorești, o creem.

Ție îți rămâne doar să

invent your event!

Ia legătura cu noi

fb-cover

Share this:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.