PRIA Agriculture – Evenimentul toamnei în agricultură

Published by Eugen Coanda on

PRIAevents împreună cu inEvent organizează evenimentul toamnei în agricultură: PRIA Agriculture

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, va participa luni, 14 septembrie, la conferința PRIA Agriculture, care va avea loc la București, la hotelul Radisson Blu, sala Atlas, începând cu ora 09:30.

Conferința PRIA Agriculture este cel mai important eveniment al toamnei în agricultură și reprezintă o reală platformă de dezbatere între autorități, fermieri și companiile care își desfășoară activitatea în acest sector.

Anul acesta, seceta a creat probleme mari agricultorilor români. Au fost afectate recoltele din acest an, dar sunt amenințate și însămânțările de toamnă. În acest context, Ministrul Agriculturii va prezenta programul național de reabilitare a sistemului de irigații în cadrul PRIA Agriculture.

Alături de ministrul Agriculturii, la conferință vor participa: Mihai ANIȚEI — Director General, AZOMUREȘ; Cristian POPESCU — Managing Associate, Popovici Nițu&Asociații; Nicolae SITARU — Vicepresedinte, Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România — LAPAR; Florin CĂPĂȚÂNĂ — Vicepreședinte, Asociația Marilor Rețele Comerciale — AMRCR; Sorin MINEA — Președinte, ROMALIMENTA; Viorel MATEI — Fermier.

Printre temele abordate de lectori în cadrul conferinței PRIA Agriculture se regăsesc fondurile europene — bilanț 2015 și ce trebuie să facem in 2016 pentru a atrage mai multe fonduri, dar și împortanța colaborarii dintre producatori, procesatori și retaileri în România. Vom afla de asemenea, cum sunt încurajați tinerii fermieri de către stat si de către UE, consultanții ne vor spune despre achiziționarea terenurilor agricole in Romania și ne vor îndruma să găsim modalități de creștere în sectorul agricol.

PRIA Agriculture face parte din seria de conferințe PRIAevents organizate de specialiști cu o experiență de peste 10 ani în organizare de evenimente.

Raluca Voivozeanu

Raluca Voivozeanu

Conferinta PRIA Agriculture reprezintă întâlnirea toamnei în agricultură, aduce în acelasi loc reprezentanți ai autorităților, asociații, fermieri și companii care activează in agricultură pentru a face bilanțul lui 2015 și pentru a găsi soluțiile cele mai bune pentru 2016′, declară Raluca Voivozeanu, organizator al PRIA Agriculture.

Conferința PRIA Agriculture se desfășoară în colaborare cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane (AHK Romania) și al portalului Econet România. Are ca parteneri Popovici, Nițu&Asociații, Azomureș, LAPAR și InEvent.

Conferința va reuni 200 de participanți dintre care: reprezentanți ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltării Rurale, reprezentanți ai APIA, PNDR, reprezentanți ai ASAS și ai institutelor de cercetare agricolă, membrii ai asociațiilor LAPAR, AMRCR, Romalimenta, Rompan, APRIL, UPCPR, reprezentanți companiilor care activează în agricultură, reprezentanți ai camerelor de comerț și ai ambasadelor, reprezentanți ai companiilor FMCG, reprezentanți ai Băncii Mondiale, ai băncilor și societăților financiare din România, ai societăților de asigurări, consultanți, precum și presă generalistă și de specialitate.

Despre PRIAevents

PRIAevents — experții tăi în evenimente! Noi aducem informații de ultimă oră și trend-uri în business prin intermediul conferințelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experiență de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va găsi cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI și pentru a croi un eveniment special pentru dvs.

Dezbatem cele mai fierbinți teme, aducem cei mai importanți speakeri, reunim în audiență participanți care corespund cu target-ul tău.
Fie că dorești ca evenimentul să aibă loc în București sau în alte orașe din țară, PRIAevents se focusează pe audiențe B2B sau B2C.

Experții noștri în evenimente vor ști să vă sfătuiască și să vă propună cel mai inovativ și cel mai potrivit eveniment. De asemenea, noi livrăm traininguri pentru diverse sectoare de business atât intr-o sală de conferințe cât și online.

Dacă vrei să organizezi o gală, o conferință, un training, o competiție sportivă, un eveniment de lansare a unui produs B2B sau B2C, poți apela cu cea mai mare încredere la experții noștri. Experiența, abilitățile, viziunea creativă și orientarea noastra spre ROI pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.

Înregistrările se fac pe site-ul evenimentului: http://www.inevent.ro/pria-agriculture

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: raluca.voivozeanu@priaevents.ro / 0744 584 661

Share this:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.