28 Ianuarie 2016 – PRIA Drugs and Medicine Publicity

Published by Eugen Coanda on

Pe data de 28 Ianuarie 2016 PRIAevents, în parteneriat cu inEvent.ro, organizează conferința PRIA Drugs and Medicine Publicity.

În cadrul evenimentului se va discuta despre cum ar trebui să arate publicitatea medicamentelor în România. Ca puncte de discuție vor fi:

– Pubicitatea medicamentelor în lume. Modele din alte țări UE sau din SUA.
– Publicitatea medicamentelor în România. Ce trebuie să schimbăm la legea actuală? Care sunt modificările propuse de legislativul nostru?
– Care este rolul ANMDM?
– Ce sfaturi au consultanții și care este rolul lor?
– Ce ar trebui să conțină un spot tv pentru un medicament inovativ, dar pentru unul generic?
– Ce anume poate să comunice o companie care lansează un produs inovativ pe piață? Ce trebuie să conțină comunicările către presa scrisă, online? Ce să conțină publicitatea la radio? Cum trebuie să fie bannerele web? Machete în publicațiile print sunt îngăduite?
– Care vor fi criteriile pe care ANDM le va folosi pentru a aproba reclamele TV și radio la medicamente care se pot cumpara fără prescripție medicală?
– Este mai permisivă legea cu suplimentele? Ce modalități de promovare sunt în plus față de cele pentru medicamente?Criteriile etice pentru publicitatea medicamentelor, a clinicilor private, a medicilor.
– Cum ar trebui să arate ghidul despre publicitatea medicamentelor?
– Rolul CNA, rolul junaliștilor și al mass – mediei în general, al companiilor producătoare, al farmaciilor pentru o bună informare a populației și mai ales pentru o informare despre ceea ce este important, esențial în a se afla despre inovațiile în medicină? Care sunt granițele etice care nu pot fi trecute?
– Care sunt particularitățile pentru publicațiile de interes larg? Dar pentru cele științifice?
– Ce ar trebui să conțină materialele publicitare? Dar cele educaționale?
– Ce se poate încadra la publicitate subliminală? Dar înșelătoare?
– Care sunt diferențele în ceea ce privește publicitatea pentru medicamente inovatoare sau generice, medicamente care se eliberează pe bază de prescripţie medicală sau medicamente OTC?
– Ce rol joacă mediul online: site-uri, pagini web, bloguri, forum-uri, rețele sociale?
– Ce este esențial în a respecta utilizarea de produse audio-vizuale cum ar fi filmele, înregistrările video sau audio?

Pentru mai multe informații despre eveniment precum și pentru înregistrări accesați website-ul conferinței: www.inevent.ro/Pria-Drugs-and-Medicine.

Share this:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.