Raluca Voivozeanu este acum fondatorul PRIAevents

Published by Eugen Coanda on

După ce mulți ani de zile a fost trend setter pe piața evenimentelor de business din România, Raluca Voivozeanu este, de la începutul anului 2015, fondatoarea PRIAevents, propriul brand de evenimente.

“Și de-a lungul acestui an de antreprenoriat rezultatele au fost pe masura așteptărilor clienților noștri, care au apelat cu încredere la expertiza noastră în organizarea evenimentelor, PR, marketing – un mix care s-a dovedit a avea rezultate excelente”  a declarat Raluca Voivozeanu, fondatorul PRIAevents.

Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium pentru zona de business, echipa PRIAevents promite să găsească mereu cele mai bune metode pentru a concepe un eveniment special, în București sau alte orașe.

Fiecare eveniment are un project manager special destinat care cunoaște foarte bine industria și are grijă de fiecare detaliu.

“Datorită faptului că avem rolul de experți și consultanți pentru fiecare proiect, clienții noștri îmi solicită de foarte multe ori evenimente de tip taylor-made”, ne-a mai spus Raluca Voivozeanu.

Echipa PRIAevents a creat – de la idee la implementare – peste 250 de evenimente cu peste 1500 de speakeri și cu peste 20 000 de participanți, per total.

PRIAevents are expertiză în organizarea și conceptualizarea evenimentelor în toate segmentele de business – macroeconomie, finanțe – bănci, sănătate și industria farmaceutică, pensii private și asigurări, agricultura, avocatură, IT&C, retail, construcții și imobiliare, fonduri europene, lifestyle, precum și domenii de nișă.  De asemenea, echipa îmbină evenimentele cu acțiuni de PR și marketing pentru clienții săi.

“Potrivit estimărilor nostre, evenimentele joacă un rol important și anul viitor, fiind importante pentru comunicarea cu target-ul fiecăruia”, apreciază Raluca Voivozeanu. “Și în 2016 ne vom concentra pe evenimentele de business, pe evenimentele medicale dar și de lifestyle, incluzând serviciile de comunicare și marketing pentru clienții noștri. Așadar, nu uita să solicitați un calendar pentru evenimetele PRIA din 2016, în caz că nu l-ați primit deja”, a mai adăugat Raluca Voivozeanu.

Articol preluat de pe revistabiz.ro.

Echipa inEvent – Platforma de Evenimente Business mulțumește Ralucăi și PRIAevents pentru încrederea acordată în 2015, la organizarea online a evenimentelor PRIA Agriculture și Restart Construcții. Mult succes pe 2016!

Share this:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.