Restart Construcții 2015

Published by Eugen Coanda on

Federația Patronatelor Societăților din Construcții – FPSC în parteneriat cu PRIAevents și inEvent, organizează conferința RESTART CONSTRUCTII 2015, care va avea loc pe 8 octombrie 2015, la hotel Sheraton, sala Iridium, începând cu ora 9:30.

restart constructii 2015

Supra-legiferarea, lipsa de flexibilitate în interpretarea prevederilor legale, modificări legislative succesive insuficient analizate și explicate, interpretarea neunitară a prevederilor legale, dar și îndrumarea insuficientă a autorităților contractante și a operatorilor economici au fost principalele probleme de până acum. Ce îmbunătățiri aduce noua lege a achizițiilor publice, vom afla în cadrul RESTART CONSTRUCȚII.

Este evenimentul anual care reunește cei mai mari jucători din sectorul construcțiilor și constituie cel mai bun prilej de a discuta despre noua lege a achizițiilor publice și despre relansarea investitiilor în acest sector, dar și despre accesarea fondurilor UE.

Reunește 250 de participanți și reprezintă cea mai importantă întâlnire a constructorilor, furnizorilor de materiale de construcții, arhitecților și a companiilor conexe, alaturi de autorități și presă.

Temele extrem de importante precum proiectul de lege a achizitiilor publice și impactul acesteia asupra investițiilor, efectele pe care le-ar avea simplificarea legislației în acest caz pentru mediul de business sunt motive foarte importante pentru a participa la această conferință. Totodată, acest eveniment va contribui la stabilirea unui dialog constructiv între companii și autorităti, astfel incât să fim pregătiți pentru schimbarea legislației achizitiilor publice‘, a declarat Cristian Erbașu, Președinte al Federației Paronatelor Societătilor din Construcții.

Se urmărește stabilirea unui dialog constructiv între companii și autorități, fiind pregatiți astfel pentru schimbarea legislației achizițiilor publice și contribuind la o mai bună absorbție a fondurilor europene, precum și la relansarea investițiilor în domeniul construcțiilor.

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul: Uniunii Generale a Industriașilor din România — UGIR, al PSC și al PPTT.

Conferința va reuni participanți precum: antreprenori și manageri de top din sectorul de construcții&imobiliare, producători de materiale, arhitecți și proiectanți, reprezentanți ai camerelor de comerț și ai ambasadelor, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și patronatelor, experți în finanțări și achiziții publice, consultanți, avocați, companii IT&C.

Înregistrările se fac pe site-ul evenimentului: www.inevent.ro/Restart_Constructii

Pentru mai multe detalii, va rugăm contactați pe Raluca Voivozeanu: raluca.voivozeanu@priaevents.ro / 0744 584 661.

 

Share this:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.